top of page

za 19 mrt

|

Workshoplocatie Mirte

Boeket van droogbloemen (Zaterdag) 19/03

Samen gaan we aan de slag op locatie met mooie droogbloemen. Je kiest zelf de droogbloemen die je mooi vind en samen gaan we aan de slag om er een mooi boeket van te maken.

Deze tickets zijn momenteel niet te koop.
Andere evenementen bekijken
Boeket van droogbloemen (Zaterdag) 19/03
Boeket van droogbloemen (Zaterdag) 19/03

Tijd en locatie

19 mrt 2022, 19:00 – 20:30

Workshoplocatie Mirte , Vismarkt 3, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Tijdens deze workshop leer je hoe je een prachtig droogbloemenboeket maakt. Samen gaan we aan de slag op een nieuwe workshoplocatie, we geven een woordje uitleg over de verschillende soorten droogbloemen en hoe het in zijn werk gaat om deze te verwerken. Dan is het aan jullie....

Omgeven door de pracht van gedroogde bloemen en grassen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen boeket. Je gaat te werk met gedroogde bloemen en schikt ze op verschillende hoogtes. Daarnaast leer je nog een heleboel tips & tricks om je bloemen lang mooi te houden. Je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt droogboeket. Heb je zelf nog een vaas thuis waar je al zolang eens een droogboeket voor wilt. Breng deze dan zeker mee naar de workshop. Voor zij die geen leuke vaas hebben, we brengen altijd wat opties mee waarmee je aan de slag kan gaan.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst op een mooie locatie
  • Borrelhapjes & water tijdens de workshop
  • Massa's tips & tricks
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien.
  • Je kan bij het aankopen van je tickets kiezen of je een groot boeket of een medium boeket maakt. 

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van Mirte ter waarde van je inschrijvingsbedrag.

Deel dit evenement

bottom of page