top of page
logo.JPG.jpg

HUWELIJKEN

Hieronder vind u onze huwelijkspaketten.

Hieronder geven we u een duidelijk beeld op enkele huwelijkspakketten die we aanbieden. Van bruidsboeket tot volledige installatie. Vanaf nu geen stress meer rond budgetten voor aankleding van uw huwelijk.  U kiest het pakket met het budget dat uw wilt besteden. U geeft ons de kleurencombinatie, stijl en vibe van uw huwelijk en we brengen het tot leven.

Vraag zeker ook via e-mail of telefonisch onze gloednieuwe huwelijksbrochure aan. Hierin vind je alle mogelijkheden en details van decoratie tot je corsage. 

150 EURO

PICK UP & GO

Met ons Pick-up & Go pakket kiest u voor een mooie creatieve basis voor een betaalbare prijs. Hierin zit er een bruidsboeket {droogbloemen, verse bloemen of een combinatie} en een corsage. U bepaald zelf de stijl van bovenstaande artikelen. 

1500 EURO

BASIC

Met ons basic pakket kiest u voor uitgebreide zorg en creatieve uitwerking van uw ideeën.

In dit pakket zit er een bruidsboeket, drie corsages en eventueel een bloemenkroontje. Een boeketje voor het bloemenmeisje. En aankleding van uw locatie naar uw keuze, zonder installatie. U bepaald zelf de uitwerking van bovenstaande artikelen. We werken nog steeds op maat, maar geven u nu een duidelijker beeld op de prijzen en wat er mogelijk is voor uw budget.

3000 EURO

COMFORT

Met ons comfort pakket kiest u voor de extra mile zorg en creatieve uitwerking van uw ideeën. In dit pakket zit er een bruidsboeket, drie corsages en eventueel een bloemenkroontje. Een boeketje voor het bloemenmeisje alsook bloemblaadjes indien gewenst. De aankleding van uw locatie naar uw keuze, met installatie door ons team. We komen ter plaatsen uw trouwlocatie omtoveren tot dat wat u in gedachten heeft. U bepaald zelf de uitwerking van bovenstaande artikelen. We werken nog steeds op maat, maar geven u nu een duidelijker beeld op de prijzen en wat er mogelijk is voor uw budget.

5000 EURO

VIP

Met ons VIP pakket kiest u voor de luxe zorg en een zorgeloze bruiloft. Wij zorgen voor alles en u hoeft enkel te genieten van uw dag. In dit pakket zit er een bruidsboeket, 20 corsages, 2 boeketjes voor bruidsmeisjes. Bloemen aan het gangpad van de kerk en 2 planten ter decoratie van de inkom van de kerk. 3 Mandjes met bloemenblaadjes, een bloemstuk op het altaar in de kerk, een stuk op de hoedeplank van de auto en 10 x een bloemstuk ter waarde van 75 euro voor op de tafels ter decoratie. En als laatste de decoratie van de inkom van de feestzaal. Kort om alles wat je nodig hebt in 1 handig pakket. U bepaald zelf de uitwerking van bovenstaande artikelen. We werken nog steeds op maat, maar geven u nu een duidelijker beeld op de prijzen en wat er mogelijk is voor uw budget.

Trouwen in 2024

Trouwen in 2025

Bloemen aankleding huwelijk 

huwelijk decoratie

Trouw bloemen

DISCLAIMER

Deze pakketen zijn ontworpen om u een duidelijker beeld te geven op de mogelijkheden per budget. DE uitwerking van al de items zijn steeds persoonlijk. We werken nog altijd op u vraag en stijl. De levering van uw bestelling zit steeds bij elke pakket inbegrepen. De ophaling en afbraak van uw locatie zit slechts bij het VIP/VIP PLUS pakket inbegrepen. Bij het basic/premium pakket dienen de artikelen nadien zelf teruggebracht te worden naar de winkel. Dit kan gaan over bijvoorbeeld vaasjes of grotere vazen die u enkel voor uw feest heeft gehuurd (Dit is uiteraard afhankelijk van uw keuze en uitwerking van de tafeldecoratie en aankleding van de zaal). De Verhuur van de vazen zit inbegrepen in het budget van het pakket naar uw keuze. 

Per pakket geven we alle mogelijkheden mee, indien u minder artikelen wenst dan het pakket aanbiedt is dit geen probleem. Het budget wordt van verdeeld over de artikelen die u wel wenst en deze worden dan uiteraard afgewerkt met meer duurdere producten. 

bottom of page