top of page

za 12 sep

|

Fleurderij

(Droog)boeket met bloemen van 'De Fleurderij'

Samen gaan we aan de slag op de mooie plukweide van De Fleurderij. Je plukt zelf de bloemen die je mooi vind en samen gaan we aan de slag om er een mooi boeket van te maken.

Sorry onze inschrijvingen voor deze workshop zijn gesloten.
Ga terug naar de homepagina
(Droog)boeket met bloemen van 'De Fleurderij'
(Droog)boeket met bloemen van 'De Fleurderij'

Tijd en locatie

12 sep 2020, 16:00 – 18:05

Fleurderij, Opvelpsestraat 64, 3360 Bierbeek, Belgium

Over het evenement

Tijdens deze workshop leer je hoe je een prachtig herfstboeket maakt. Samen gaan we aan de slag op de plukweide van De Fleurderij, we geven een woordje uitleg over de verschillende bloemen en dan is het aan jullie....

Omgeven door de heerlijke geur en pracht van seizoensbloemen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen boeket. Je gaat te werk met kleurrijke bloemen en schikt ze op verschillende hoogtes. Daarnaast leer je nog een heleboel tips & tricks om je bloemen lang mooi te houden. Je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt boeket. Heb je zelf nog een vaas thuis waar je al zolang eens een boeket voor wilt. Breng deze dan zeker mee naar de workshop. Voor zij die geen leuke vaas hebben, we brengen altijd wat opties mee waarmee je aan de slag kan gaan. 

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst op een mooie locatie 
  • Borrelhapjes & water tijdens de workshop
  • Massa's tips & tricks
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien.
  • De vaas kan je achteraf eventueel bijkopen (geen must), je kan natuurlijk ook een eigen vaas van thuis meebrengen.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum samen met De Fleurderij en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van De Fleurderij ter waarde van je inschrijvingsbedrag.

Deel dit evenement

bottom of page