top of page

do 15 okt

|

Workshoplocatie Mirte

Krans of boeket in droogbloemen door 'Mirte'

Samen gaan we aan de slag op locatie met mooie droogbloemen. Je kiest zelf de droogbloemen die je mooi vind en samen gaan we aan de slag om er een mooi boeket of krans van te maken.

Tickets Are Not on Sale
See other events
Krans of boeket in droogbloemen door 'Mirte'
Krans of boeket in droogbloemen door 'Mirte'

Tijd en locatie

15 okt 2020, 10:00 – 12:00

Workshoplocatie Mirte , Schrijnmakersstraat, 3000 Leuven, Belgium

Over het evenement

Tijdens deze workshop leer je hoe je een prachtig droogbloemenboeket of droogbloemenkrans maakt. Samen gaan we aan de slag op op een nieuwe workshoplocatie, we geven een woordje uitleg over de verschillende soorten droogbloemen en hoe dit in zijn werk gaat om deze te verwerken. Dan is het aan jullie....

Omgeven door de pracht van gedroogde bloemen en grassen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen boeket. Je gaat te werk met gedroogde bloemen en schikt ze op verschillende hoogtes. Als je kiest voor een krans gaan we samen aan de slag om je te leren je gedroogde bloemen te bevestigen op een krans. Daarnaast leer je nog een heleboel tips & tricks om je bloemen lang mooi te houden. Je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt droogboeket of krans. Heb je zelf nog een vaas thuis waar je al zolang eens een droogboeket voor wilt. Breng deze dan zeker mee naar de workshop. Voor zij die geen leuke vaas hebben, we brengen altijd wat opties mee waarmee je aan de slag kan gaan.

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst op een mooie locatie
  • Borrelhapjes & water tijdens de workshop
  • Massa's tips & tricks
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien.
  • De vaas kan je achteraf eventueel bijkopen (geen must), je kan natuurlijk ook een eigen vaas van thuis meebrengen.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van Mirte ter waarde van je inschrijvingsbedrag.

Deel dit evenement

bottom of page