top of page

do 21 apr

|

Workshoplocatie Mirte

Workshop Droogbloemenkroontje/haarspeld (Donderdag) 21/04

Samen gaan we aan de slag op locatie met mooie droogbloemen. Je kiest zelf de droogbloemen die je mooi vind en samen gaan we aan de slag om er een mooie kroon/haarspeld van te maken.

Deze tickets zijn momenteel niet te koop.
Andere evenementen bekijken
Workshop Droogbloemenkroontje/haarspeld (Donderdag) 21/04
Workshop Droogbloemenkroontje/haarspeld (Donderdag) 21/04

Tijd en locatie

21 apr 2022, 20:00 – 22:00

Workshoplocatie Mirte , Vismarkt 3, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Tijdens deze workshop leer je hoe je een prachtige droogbloemenkroon/haarspeld maakt. Samen gaan we aan de slag op een nieuwe workshoplocatie, we geven een woordje uitleg over de verschillende soorten droogbloemen en hoe dit in zijn werk gaat om deze te verwerken. Dan is het aan jullie....

Omgeven door de pracht van gedroogde bloemen en grassen, ga je in 2 uur tijd aan de slag met de creatie van je eigen krans. Je gaat te werk met gedroogde bloemen en schikt ze op verschillende manieren. Samen gaan we aan de slag om je te leren hoe je gedroogde bloemen bevestigd op een kroontje of speld. Daarnaast leer je nog een heleboel tips & tricks om je bloemen lang mooi te houden. Je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt droogbloemenkroontje of speld. Ideaal als er binnenkort een communie aankomt of een huwelijksfeest. 

> Inbegrepen in de prijs:

  • Warme ontvangst op een mooie locatie
  • Borrelhapjes & water tijdens de workshop
  • Massa's tips & tricks
  • Alle materiaal wordt door ons voorzien.

Indien deze workshop niet kan doorgaan wegens de COVID19-maatregelen zoeken we een nieuwe datum en laten we je die snel weten. Als deze datum jou niet past krijg je van ons een cadeaubon van Mirte ter waarde van je inschrijvingsbedrag.

Deel dit evenement

bottom of page