logo.JPG.jpg

ONZE LOCATIES

Op deze pagina vind u een overzicht van al onze verschillende winkels met adressen.

websiteM1.jpeg

MIRTE

Vismarkt 3, 3000 Leuven

Mirte is waar het allemaal begon, een droom werd werkelijkheid. Na vele jaren hard werken is Mirte een gevestigde waarde voor het centrum van Leuven en haar klanten. Hier kan je terecht voor alles wat te maken heeft met verse bloemen en planten. We werken hier op bestelling maar ook op directe afhaling. Spring zeker eens binnen als je van mooie verse bloemen houdt!

IMG_7269_edited.jpg

MIRTE BOUTIQUE

Mechelsestraat 7, 3000 Leuven

Mirte boutique een plaats waar schoonheid en homedecor samenkomen. Op deze locatie kan je terecht voor alles wat te maken heeft met interieuraankleding en homedecoratie. Van henry dean tot Domani en Mantas Ezcaray bieden we op deze locatie vele mooie merken aan. Zeker de moeite als je nog op zoek bent naar dat ene stuk decoratie waarvan je niet wist dat je het nog nodig hebt. Alles in deze winkel wordt persoonlijk geselecteerd door onze getalenteerde interieurarchitecten zodat iedereen van zijn huis een mooie 'thuis' kan maken.

Hanging Plants

MIRTE WAREHOUSE

Weihoek, 1930 Zaventem

Vanop deze locatie verwerken we onze grote orders., alsook de bestellingen B2B. We werken aan projecten voor de ruime regio Brussel- Leuven. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en of uitwerking van een project voor uw zaak.

NU GEOPEND! 

In onze nieuwe winkel in Leuven brengen we de droogbloemen volledig tot leven. In deze winkel kan je terecht voor alles wat te maken heeft met droogbloemen. Van kransen tot boeketten en zoveel meer. Heb je een idee in gedachten spring zeker eens binnen en we kijken samen of we het voor jou tot leven kunnen brengen.

Decorative Dried Plants

DROGUE

Pensstraat 4, 3000 Leuven