MIRTE WELCOMES YOU

WELKOM BIJ ONZE WEBSHOP

Hieronder vind je ons online aanbod. Alle artikelen zijn mogelijk via onze webshop te bestellen voor levering aan huis. 

Bij het plaatsen van jou bestelling kan je zelf altijd een gewenste leverdatum aanduiden. Indien dit niet aangeduid wordt zal uw bestelling ten vroegste de eerstvolgende dag geleverd worden. 

Indien u toch last minute een bestelling zou willen plaatsen voor levering diezelfde dag, neemt u best even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via telefoon op het nummer 016 58 10 98 of via e-mail op info@mirte.be. 

We leveren uw bestellingen van dinsdag tot zaterdag. Elke dag leveren we tussen 12u en 21u. Indien u uw levering graag voor 12u ontvangt, gelieve dit dan in de opmerkingen te vermelden zodat we hiervan tijdig op de hoogte zijn. We leveren niet op feestdagen. 

Leveringen in de buurtgemeenten van Leuven zijn mogelijk. Levering in Leuven is gratis. Voor levering in de buurtgemeenten ligt de servicekost tussen de 5-15 euro per bestelling. 

We leveren in volgende buurtgemeenten : Leuven, Heverlee, Kessel-lo, Herent, Winksele, Veltem, Kortenberg, Meerbeek, Erps Kwerps, Everberg, Bertem, Leefdaal, Korbeek-Dijle, Blanden, Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Bierbeek, Opvelp, Korbeek-lo, Boutersem, Lubbeek, Linden, Binkom, Pellenberg,  Wilsele, Wijgmaal, Rotselaar, Holsbeek, Nieuwrode, Tielt-Winge, Sint-Joris-Winge.

! Opgelet : Bij de boeketten op onze webshop krijgt u de vraag of u hier graag een kaartje aan wilt laten maken. U dient dit vak altijd in te vullen, als u geen kaartje wenst schrijft u simpelweg : nee. Indien u toch graag een kaartje aan uw levering laat maken vult u dit vakje in met de tekst die u wenst op het kaartje. Opgelet indien u kiest om er een kaartje aan te laten maken zal de prijs van het kaartje (2 euro) afgetrokken worden van het budget van het boeket dat u heeft gekozen. ! 

Ons Aanbod

Hieronder vind u makkelijke knoppen die u snel brengen naar het item waar u naar op zoek bent. 

VERSE BLOEMEN

Op zoek naar een leuk boeket om cadeau te doen of om te laten leveren aan huis ? Bestel het hier.

 

KERSTCADEAUS

Op zoek naar een leuk cadeau of een mooie kerstcombinatie om te geven of om te laten leveren aan huis ? Bestel het hier. Dit zijn onze kerstcadeau combinaties die we samengesteld hebben speciaal voor de feestdagen. 

 

KERSTMIS

MIRTE BOUTIQUE

Op zoek naar mooie decoratie of een leuk cadeau om te geven of om te laten leveren aan huis ? Bestel het hier. Dit is onze decoratie collectie van onze winkel Mirte Boutique. 

 

DROOGBLOEMEN

Op zoek naar een leuk droogbloemboeket ? Bestel het hier.

 

PLANTEN

Op zoek naar een leuke kamerplant voor uw huis of als cadeau? Bestel het hier.